Księga gości

Międzywodzie "Rzemieślnik"
ania

Opinia z 13 września 2014 13:08
Właśnie wróciliśmy z Łeby.Hotel Eurybia. Piękny ,czysty,tak wewnątrz jak i na zewnątrz.Bardzo dobre wyżywienie ( śniadania i kolacje - szwedzki stół).Dobrze zorganizowane wycieczki ze wspaniałymi przewodnikami.Do morza 10 min.spacerkiem.Polecam wszystkim .Jesteśmy bardzo zadowoleni i wypoczęci.Pozdrawiamy BBJ i rezydenta - Pana Teodora.
CZARNOGÓRA Hotel MONTENEGRO*** AUTOKAR
bea

Opinia z 17 sierpnia 2014 17:23
czy był ktos w tym hotelu jakie tam jest jedzenie bo nie ma yboru trzeba jesc to co podają ciekawi mnie jakie t e jedzenie jest
Jastrzebia Góra Zew Morza - lipiec,sierpień 8 dni
zachwycona

Opinia z 11 sierpnia 2014 20:56
Po prostu bajka.Jedzenie pyszne ,urozmaicone,bardzo dużo.Do dyspozycji gości basen krytyi ,silownia.Pokoje czyste,zadbane.Zal było wyjeżdżać.BBJ dziękujemy za tak wspaniały obiekt wczasowy i za milą obsługę.
ŁEBA - WILLA ROZA
wczasowicze

Opinia z 16 lipca 2014 20:56
Byliśmy w czerwcu tego roku na wczasach. Oceniamy na piątkę z plusem : obiekt, obsługę, wyżywienie, rezydentkę -p.Danusię, miłe towarzystwo. Było super, polecamy wyjazd. Wybieramy się w przyszłym roku.
Łeba "Eurybia"
Iza i Sebastian

Opinia z 30 czerwca 2014 15:57
Byliśmy w czerwcu 2014 roku, ośrodek super w miejscu bardzo dogodny, cisz i spokój, do plaży też jest niedaleko. Pokoje na pierwszym pietrze bardzo ładne i dobrze wyposażone, my nie mamy się do czego przyczepić, obsługa super, jedzenie bardzo dobre
ROWY "ALBATROS"
Heniek

Opinia z 30 czerwca 2014 13:42
Byłem na wczasach w hotelu Albatros w Rowach w tym roku i były to najlepsze wakacje ! Rowy to piękne i spokojne miasteczko a hotel bez zarzutu! Najważniejszym plusem Albatrosa jest to, że jest bardzo blisko do morza (80m). Podczas pobytu były trzy super wycieczki a rezydentka Pani Ania przechodziła sama siebie! Do tańca i do różańca!
ROWY "ALBATROS"
Piotrek

Opinia z 29 czerwca 2014 12:37
Na przeciw Albatrosa znajduje się bar, gdzie jest lane piwo i duża plazma na której można oglądać mecze ! Żona i dzieci też były zadowolone, bo po przekątnej były lody gofry i rurki z bitą śmietaną. Plaża pod nosem. Na ul.Bursztynowej jest wędzarnia i smażalnia ryb. Niebo w gębie !!!
ROWY "ALBATROS"
Kasia

Opinia z 29 czerwca 2014 12:13
Ośrodek godny polecenia. Blisko plaża ( 1 min. ), smaczne jedzenie w postaci szwedzkiego stołu ( śniadanie i kolacja ), miły i pomocny personel.
ROWY "ALBATROS"
Kasia

Opinia z 29 czerwca 2014 12:06
Ośrodek godny polecenia. Blisko plaża ( 1 min. ), smaczne jedzenie w postaci szwedzkiego stołu ( śniadanie i kolacja ), w ośrodku jest czysto i jest bardzo miła i pomocna obsługa. :)
ROWY "ALBATROS"
Kasia

Opinia z 29 czerwca 2014 11:59
Ośrodek godny polecenia. Blisko do plaży, pyszne jedzenie w postaci szwedzkiego stołu ( śniadanie i kolacja ) , okolica warta zwiedzenia :)
ŁEBA - WILLA ROZA
Wczasowiczka

Opinia z 20 czerwca 2014 11:56
Dom wypoczynkowy superrrrrrr , przemili wlasciciele , wspaniala kuchnia z reka na sercu moge polecic :) troche mam zastrzeszen do rezydentki gdyz robiac zapisy na wycieczke do Gdanska mial byc podobno przewodnik a przyjechalismy do Gdanska nie bylo przewodnika i mielismy sami chodzic i niby ggdzie jesli czlowiek jest po raz pierwszy i nie wie gdzie i co a tak wogole to mysle ze rezydentka jest po to zeby sia nami opiekowala a moze troche zmiany na mlodsze rezydentki ?
NARTY W DOLINIE VAL DI SOLE-WŁOCHY
michalol

Opinia z 15 maja 2014 15:41
Fajna strona, nawet ciekawy wpis, dodam se do ulubionych niech strace :)
WĘGRY -Hajduszoboszlo VICTORIA***przed sezonem
Ewa z Jaworzna

Opinia z 06 maja 2014 21:09
Super,super,super a we wrześniu znów pojadę bo będzie promocja i jeszcze dodatkowe niespodzianki,pozdrowionka dla biura.
WĘGRY -Hajduszoboszlo VICTORIA***przed sezonem
Janek z Rybnika

Opinia z 04 maja 2014 15:20
Wspaniały wyjazd na weekend majowy,pogoda,baseny,super hotel,polecam wszystkim i pozdrawiam.
WIELKANOC NAD MORZEM- Pobierowo
Marian ze Slaska

Opinia z 24 kwietnia 2014 19:50
Super,super,super,polecam wszystkim,pozdrowienia dla biura i rezydentki,
Dzień kobiet w Kościelisku
Ela z Jastrzębia

Opinia z 26 marca 2014 15:53
Pozdrawiam biuro i miło wspominam Kościelisko, super imprezka dla kobiet... na Boże Ciało na pewno możecie na mnie liczyć ;)
Biały Dunajec "Danuta"
Edward z Żor

Opinia z 24 marca 2014 21:35
pozdrowienia z Białego Dunajca,super wody termalne i pogoda,cieple pozdrowionka dla pracowników biura,
NARTY WŁOCHY Andalo Hotel Milano
JAN z Radlina

Opinia z 31 stycznia 2014 10:52
Super wyjazd do Andalo na narty, pogoda, hotel i atrakcje to super odpoczynek, no i trasy wszystko extra.Pozdrawiam biuro i ekipe Ski BBJ tak trzymać do przyszłego roku.
Jastrzębia Góra "Zew Morza"przed sezonem
Iza

Opinia z 21 września 2013 18:57
wlasnie wrocilismy z Jastrzebiej Gory ,dom wczasowy,, Zew Morza,,czysto,bardzo smacznie i obsluga bardzo sympatyczna, z czystym sumiem moge polecic
ŚWINOUJŚCIE "WILLA MERRY"- po sezonie
Hanys

Opinia z 01 lipca 2013 12:43
Byłem w ośrodku, wszystko zależy od tego gdzie zostaniesz zakwaterowany, główny budynek ok ale reszta to ..,Świnoujście super, blisko do plaży i promenady z tego ośrodka
Kołobrzeg "Wiga"
Sebastian i Iza

Opinia z 30 czerwca 2013 19:27
Ośrodek super, ładne pokoje, spokój i cisza, jedzenie dobre
Kołobrzeg "Wiga"
Joanna z Katowic

Opinia z 20 czerwca 2013 20:21
Ośrodek świetnie położony, wysoki poziom zakwaterowania, skromne ale smaczne wyżywienie no i Kołobrzeg to miasto do świetnego wypoczynku, polecam i pozdrawiam,
TURCIANSKIE TEPLICE
Urszula i Leszek

Opinia z 19 czerwca 2013 14:31
Luksusowy hotel Velka Fatra ,rewelacyjne SPA, super wyżywienie, polecamy świetny wypoczynek.
Łeba Z. Szkoła
Ola z Olkusza

Opinia z 16 maja 2013 22:07
Dzięki za super pobyt na Zielonej Szkole mojej córki w Łebie, super ośrodek,program i transport,pozdrowienia dla rezydentki,polecam wszystkim nauczycielom.
Jastrzębia Góra "Zew Morza"przed sezonem
Iwona z Cieszyna

Opinia z 12 maja 2013 18:14
Wiem jedno że Zew Morza w Jastrzębiej Górze to najlepszy osrodek wczasowy w jakim byłam,proponuje wszystkim aby tam spędzili chociaż tydzień pobytu,pozdrawiam biuro i wszystkich pracowników ośrodka.

klientka

Opinia z 08 kwietnia 2013 08:00
Ja osobiście tego ośrodka nie polecam. Niestety z niewiadomych mi powodów, moja negatywna opinia nie została umieszczona na stronie.
Również nie wiemy dlaczego opinia się nie pojawiła. Staramy się wszystko na bieżąco dodawać. Pozdrowienia, BBJ SPORT

Ewa z Jastrzebia

Opinia z 22 lutego 2013 18:14
Super zorganizowane zimowisko w Białym Dunajcu, moja córka bardzo zadowolona i juz lepiej jezdzi na nartach,pozdrowienia dla opiekunów i biura.
Korbielów "Pilsko"
Jan z Siemianowic

Opinia z 09 stycznia 2013 23:19
Dziękujemy za extra wczasy świąteczno-sylwestrowe w ośrodku Pilsko w Korbielowie.Dosiego Roku dla wszystkich pracowników ośrodka i biura BBJ.

Maria z Rudy Śl.

Opinia z 04 grudnia 2012 21:55
Super Andrzejki w Pensjonacie Danuta w Białym Dunajcu, polecam i pozdrawiam pracowników biura i pilota Jurka,

Wiśniewscy

Opinia z 08 listopada 2012 09:56
Ośrodek godny polecenia, spędziliśmy tam w sierpniu urocze dwa tygodnia, super obsługa. Biuro BBJ również Ok. Pozdrawiamy.