Księga gości


Marian z Czestochowy

Opinia z 19 listopada 2015 22:06
Było super wspaniały wyjazd profesjonalną obsługa pozdrowienia dla płotki i kierowców
Hajduszoboszlo "Victoria"
Ryszard z Katowic

Opinia z 18 listopada 2015 22:21
Polecam wyjazdy na wody termalne w Hajduszoboszlo.Super wyjazdy i wspaniały relax.Pozdrowienia dla Pani Basiu rezydentki biura.
Rowy "Albatros"
Hania

Opinia z 27 lipca 2015 20:14
Rowy są piękne.Ośrodek znajduje się bardzo blisko morza, co jest ogromnym atutem. Pokoje ładne, z balkonem. Śniadanie i kolacja- szwedzki stół, obiady nie smakowały mi. Średnia czystość ośrodka. Ogólna ocena mocna 4 na 5.
ŁEBA - BAŁTYCKIE MARZENIE
Zdzisław Wojtal

Opinia z 28 czerwca 2015 15:42
Wspaniałe wczasy dobre jedzenie.Serdeczne pozdrowienia i po dziękowania dla B.B.J.a szczególnie dla rezydent pani Oli.Składają Krystyna i Zdzisław Wojtal.
ŁEBA - BAŁTYCKIE MARZENIE
Zdzisław Wojtal

Opinia z 28 czerwca 2015 15:26
Wspaniale wczasy,dobre jedzenie.Serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla BBJ a szczególnie dla pani rezydenki oli.
Rowy "Albatros"
MH MYSŁOWICE

Opinia z 28 czerwca 2015 12:12
Ośrodek blisko plaży /rozkopanej z powodu prac/ ,pokoje i obejście czyste ,jedzenie bardzo dobre ,personel przyjazny .Kawałek przez las i można posmakować pyszną kawę z bitą śmietaną.Zawiodła tylko pogoda.Pozdrowienia dla personelu i znajomych.
Łeba "Eurybia"
Bożena

Opinia z 22 czerwca 2015 21:04
Polecam wszystkim serdecznie wczasy w Łebie. Ośrodek czysty, dobrze wyposażony. Ciekawy program, interesujące wycieczki fakultatywne, wspaniałe imprezy taneczne i zabawy integracyjne. Wspaniała rezydentka - pani Madzia, osoba bardzo empatyczna, ciepła, pomocna i kreatywna. Serdecznie panią pozdrawiam i ściskam, pani Madziu.
HISZPANIA-MARINA D'OR Hotel Gran Duque****
andzia

Opinia z 08 czerwca 2015 19:41
Byłam tam jest świetnie Bardzo polecam i na pewno wybiore sie tam ponownie w najblizszej przyszłości :D
DZIEŃ KOBIET NAD ADRIATYKIEM
Czesława z Katowic

Opinia z 23 kwietnia 2015 23:26
Piękny wyjazd,super hotele no i Chorwacja wspaniałe widoki i Adriatyk piękny i czysty, polecam i pozdrawiam pilota Włodka,
Dzień Kobiet - Wisła Hotel Gołębiewski
jolanta ochota

Opinia z 25 marca 2015 11:20
Byłam na imprezie 14.03 było super, jedzenie wyśmienite, zabawa przednia, polecam w przyszłym roku znowu jedziemy!!!
Sianożęty "Nadmorski Raj"
czeladzianiń..

Opinia z 04 lutego 2015 15:57
Będąc w 2014r.w ośrodku na turnusie od 15.08 byłem zadowolony z obsługi całego personelu na kuchni było smaczne.miło podane na stoliki a co najważniejsze z uśmiechem na twarzy pań(kelnerek)..co do reszty również nie mam zastrzeżeń i mam zamiar tam wrócić w tym roku.Pozdrawiam..
Międzywodzie "Rzemieślnik"
ania

Opinia z 13 września 2014 13:08
Właśnie wróciliśmy z Łeby.Hotel Eurybia. Piękny ,czysty,tak wewnątrz jak i na zewnątrz.Bardzo dobre wyżywienie ( śniadania i kolacje - szwedzki stół).Dobrze zorganizowane wycieczki ze wspaniałymi przewodnikami.Do morza 10 min.spacerkiem.Polecam wszystkim .Jesteśmy bardzo zadowoleni i wypoczęci.Pozdrawiamy BBJ i rezydenta - Pana Teodora.
WĘGRY -Hajduszoboszlo VICTORIA***przed sezonem
Teresa Piotrkowicz

Opinia z 01 września 2014 11:19
Chcę się podzielić opinią na temat wyjazdu 23 sierpnia do Hajduszoboszlo do hotelu Victoria. Duze zastrzezenie mam do czystości wody w basenach hotelowych, krytych( jodowych)i na zewnątrz.Poza tym w hotelu trzy gwiazdkowym wszystko ok.Powrotna podróż to makabra. W upalny dzień autobus zamiast klimatyzacji włączył lekki powiew a do tego otwarto okna w dachu. Siedziałam w takim miejscu , że włosy stawały dęba.Autobus zepsuł się w Cieszynie więc musieliśmy czekać na podmianę.
Jastrzebia Góra Zew Morza - lipiec,sierpień 8 dni
zachwycona

Opinia z 11 sierpnia 2014 20:56
Po prostu bajka.Jedzenie pyszne ,urozmaicone,bardzo dużo.Do dyspozycji gości basen krytyi ,silownia.Pokoje czyste,zadbane.Zal było wyjeżdżać.BBJ dziękujemy za tak wspaniały obiekt wczasowy i za milą obsługę.
ŁEBA - WILLA ROZA
wczasowicze

Opinia z 16 lipca 2014 20:56
Byliśmy w czerwcu tego roku na wczasach. Oceniamy na piątkę z plusem : obiekt, obsługę, wyżywienie, rezydentkę -p.Danusię, miłe towarzystwo. Było super, polecamy wyjazd. Wybieramy się w przyszłym roku.
Łeba "Eurybia"
Iza i Sebastian

Opinia z 30 czerwca 2014 15:57
Byliśmy w czerwcu 2014 roku, ośrodek super w miejscu bardzo dogodny, cisz i spokój, do plaży też jest niedaleko. Pokoje na pierwszym pietrze bardzo ładne i dobrze wyposażone, my nie mamy się do czego przyczepić, obsługa super, jedzenie bardzo dobre
Rowy "Albatros"
Heniek

Opinia z 30 czerwca 2014 13:42
Byłem na wczasach w hotelu Albatros w Rowach w tym roku i były to najlepsze wakacje ! Rowy to piękne i spokojne miasteczko a hotel bez zarzutu! Najważniejszym plusem Albatrosa jest to, że jest bardzo blisko do morza (80m). Podczas pobytu były trzy super wycieczki a rezydentka Pani Ania przechodziła sama siebie! Do tańca i do różańca!
Rowy "Albatros"
Piotrek

Opinia z 29 czerwca 2014 12:37
Na przeciw Albatrosa znajduje się bar, gdzie jest lane piwo i duża plazma na której można oglądać mecze ! Żona i dzieci też były zadowolone, bo po przekątnej były lody gofry i rurki z bitą śmietaną. Plaża pod nosem. Na ul.Bursztynowej jest wędzarnia i smażalnia ryb. Niebo w gębie !!!
Rowy "Albatros"
Kasia

Opinia z 29 czerwca 2014 12:13
Ośrodek godny polecenia. Blisko plaża ( 1 min. ), smaczne jedzenie w postaci szwedzkiego stołu ( śniadanie i kolacja ), miły i pomocny personel.
Rowy "Albatros"
Kasia

Opinia z 29 czerwca 2014 12:06
Ośrodek godny polecenia. Blisko plaża ( 1 min. ), smaczne jedzenie w postaci szwedzkiego stołu ( śniadanie i kolacja ), w ośrodku jest czysto i jest bardzo miła i pomocna obsługa. :)
Rowy "Albatros"
Kasia

Opinia z 29 czerwca 2014 11:59
Ośrodek godny polecenia. Blisko do plaży, pyszne jedzenie w postaci szwedzkiego stołu ( śniadanie i kolacja ) , okolica warta zwiedzenia :)
ŁEBA - WILLA ROZA
Wczasowiczka

Opinia z 20 czerwca 2014 11:56
Dom wypoczynkowy superrrrrrr , przemili wlasciciele , wspaniala kuchnia z reka na sercu moge polecic :) troche mam zastrzeszen do rezydentki gdyz robiac zapisy na wycieczke do Gdanska mial byc podobno przewodnik a przyjechalismy do Gdanska nie bylo przewodnika i mielismy sami chodzic i niby ggdzie jesli czlowiek jest po raz pierwszy i nie wie gdzie i co a tak wogole to mysle ze rezydentka jest po to zeby sia nami opiekowala a moze troche zmiany na mlodsze rezydentki ?
NARTY W DOLINIE VAL DI SOLE-WŁOCHY
michalol

Opinia z 15 maja 2014 15:41
Fajna strona, nawet ciekawy wpis, dodam se do ulubionych niech strace :)
WĘGRY -Hajduszoboszlo VICTORIA***przed sezonem
Ewa z Jaworzna

Opinia z 06 maja 2014 21:09
Super,super,super a we wrześniu znów pojadę bo będzie promocja i jeszcze dodatkowe niespodzianki,pozdrowionka dla biura.
WĘGRY -Hajduszoboszlo VICTORIA***przed sezonem
Janek z Rybnika

Opinia z 04 maja 2014 15:20
Wspaniały wyjazd na weekend majowy,pogoda,baseny,super hotel,polecam wszystkim i pozdrawiam.
WIELKANOC NAD MORZEM- Pobierowo
Marian ze Slaska

Opinia z 24 kwietnia 2014 19:50
Super,super,super,polecam wszystkim,pozdrowienia dla biura i rezydentki,
Dzień kobiet w Kościelisku
Ela z Jastrzębia

Opinia z 26 marca 2014 15:53
Pozdrawiam biuro i miło wspominam Kościelisko, super imprezka dla kobiet... na Boże Ciało na pewno możecie na mnie liczyć ;)
ŚWIETA BOŻEGO NARODZENIA - Biały Dunajec "Danuta"
Edward z Żor

Opinia z 24 marca 2014 21:35
pozdrowienia z Białego Dunajca,super wody termalne i pogoda,cieple pozdrowionka dla pracowników biura,
NARTY WŁOCHY Andalo Hotel Milano
JAN z Radlina

Opinia z 31 stycznia 2014 10:52
Super wyjazd do Andalo na narty, pogoda, hotel i atrakcje to super odpoczynek, no i trasy wszystko extra.Pozdrawiam biuro i ekipe Ski BBJ tak trzymać do przyszłego roku.
Jastrzębia Góra "Zew Morza"przed sezonem
Iza

Opinia z 21 września 2013 18:57
wlasnie wrocilismy z Jastrzebiej Gory ,dom wczasowy,, Zew Morza,,czysto,bardzo smacznie i obsluga bardzo sympatyczna, z czystym sumiem moge polecic