Księga gości

Dzień kobiet w Kościelisku
Ela z Jastrzębia

Opinia z 26 marca 2014 15:53
Pozdrawiam biuro i miło wspominam Kościelisko, super imprezka dla kobiet... na Boże Ciało na pewno możecie na mnie liczyć ;)
Biały Dunajec "Danuta"
Edward z Żor

Opinia z 24 marca 2014 21:35
pozdrowienia z Białego Dunajca,super wody termalne i pogoda,cieple pozdrowionka dla pracowników biura,
NARTY WŁOCHY Andalo Hotel Milano
JAN z Radlina

Opinia z 31 stycznia 2014 10:52
Super wyjazd do Andalo na narty, pogoda, hotel i atrakcje to super odpoczynek, no i trasy wszystko extra.Pozdrawiam biuro i ekipe Ski BBJ tak trzymać do przyszłego roku.
Jastrzębia Góra "Zew Morza"przed sezonem
Iza

Opinia z 21 września 2013 18:57
wlasnie wrocilismy z Jastrzebiej Gory ,dom wczasowy,, Zew Morza,,czysto,bardzo smacznie i obsluga bardzo sympatyczna, z czystym sumiem moge polecic
Świnoujście "Pan"
Hanys

Opinia z 01 lipca 2013 12:43
Byłem w ośrodku, wszystko zależy od tego gdzie zostaniesz zakwaterowany, główny budynek ok ale reszta to ..,Świnoujście super, blisko do plaży i promenady z tego ośrodka
Kołobrzeg "Wiga"
Sebastian i Iza

Opinia z 30 czerwca 2013 19:27
Ośrodek super, ładne pokoje, spokój i cisza, jedzenie dobre
Kołobrzeg "Wiga"
Joanna z Katowic

Opinia z 20 czerwca 2013 20:21
Ośrodek świetnie położony, wysoki poziom zakwaterowania, skromne ale smaczne wyżywienie no i Kołobrzeg to miasto do świetnego wypoczynku, polecam i pozdrawiam,
TURCIANSKIE TEPLICE
Urszula i Leszek

Opinia z 19 czerwca 2013 14:31
Luksusowy hotel Velka Fatra ,rewelacyjne SPA, super wyżywienie, polecamy świetny wypoczynek.
Łeba Z. Szkoła
Ola z Olkusza

Opinia z 16 maja 2013 22:07
Dzięki za super pobyt na Zielonej Szkole mojej córki w Łebie, super ośrodek,program i transport,pozdrowienia dla rezydentki,polecam wszystkim nauczycielom.
Jastrzębia Góra "Zew Morza"przed sezonem
Iwona z Cieszyna

Opinia z 12 maja 2013 18:14
Wiem jedno że Zew Morza w Jastrzębiej Górze to najlepszy osrodek wczasowy w jakim byłam,proponuje wszystkim aby tam spędzili chociaż tydzień pobytu,pozdrawiam biuro i wszystkich pracowników ośrodka.
Jastrzębia Góra "Trzy Korony" przed sezonem
klientka

Opinia z 08 kwietnia 2013 08:00
Ja osobiście tego ośrodka nie polecam. Niestety z niewiadomych mi powodów, moja negatywna opinia nie została umieszczona na stronie.
Również nie wiemy dlaczego opinia się nie pojawiła. Staramy się wszystko na bieżąco dodawać. Pozdrowienia, BBJ SPORT

Ewa z Jastrzebia

Opinia z 22 lutego 2013 18:14
Super zorganizowane zimowisko w Białym Dunajcu, moja córka bardzo zadowolona i juz lepiej jezdzi na nartach,pozdrowienia dla opiekunów i biura.
Korbielów "Pilsko"
Jan z Siemianowic

Opinia z 09 stycznia 2013 23:19
Dziękujemy za extra wczasy świąteczno-sylwestrowe w ośrodku Pilsko w Korbielowie.Dosiego Roku dla wszystkich pracowników ośrodka i biura BBJ.

Maria z Rudy Śl.

Opinia z 04 grudnia 2012 21:55
Super Andrzejki w Pensjonacie Danuta w Białym Dunajcu, polecam i pozdrawiam pracowników biura i pilota Jurka,
Jastrzębia Góra "Trzy Korony" przed sezonem
Wiśniewscy

Opinia z 08 listopada 2012 09:56
Ośrodek godny polecenia, spędziliśmy tam w sierpniu urocze dwa tygodnia, super obsługa. Biuro BBJ również Ok. Pozdrawiamy.
Jastrzębia Góra "Zew Morza"przed sezonem
Janka i Marek

Opinia z 22 października 2012 19:07
Jesteśmy bardzo zadowoleni, po prostu wspaniałe wczasy: pyszne jedzenie . czyste, ładne pokoje, miła obsługa.Serdeczne podziękowania dla pracowników B.B.J. oraz Ośrodka w Jastrzębiej Górze. Pozdrowienia dla Rezydentki.
Biały Dunajec "Danuta"
Janusz z Katowic

Opinia z 10 października 2012 21:27
Super oferta na wody termalne w Szaflarach oraz pobyt u Danusi w Bialym Dunajcu,dobry wypoczynek, polecam i pozdrawiam,
Łeba "Bałtyckie Marzenie"
wczasowicze z Mysłowic

Opinia z 21 września 2012 13:00
Wspaniałe wczasy, jedzenie super. Serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla pracowników BBJ oraz Ośrodka w Łebie. Tylko te postoje w POTARGANEJ CHACIE to pomyłka. I mimo niezadowolenia wyrażanego przez uczestników kierowcy ciągle tam się zatrzymują.12.września na protesty niezadowolenia kierowca oznajmił ,na drugi raz zawiozę was gdzie indziej.Pozdrowienia dla dowcipnego kierowcy.
Węgry "Victoria"
Mateusz z Jastrzębia-Zdroju

Opinia z 17 sierpnia 2012 08:24
Polecam hotel Delibab w Hajduszoboszlo, super pokoje z klimatyzacją, szwedzki stół, extra baseny, pozdrowionka dla pracowników biura,
Międzywodzie "Rzemieślnik"
Jan z Radlina

Opinia z 24 lipca 2012 20:09
Super osrodek Rzemieślnik, prawie na plaży, extra pobyt, polecam wszystkim co lubią Bałtyk.
Hiszpania z Wenecją i Monte Carlo
Kahba

Opinia z 27 czerwca 2012 00:28
Ja po raz kolejny mam zmiaar polecieć na Kanary. Kocham to miejsce. Jest tam niebywale piękne. Plaże są wspaniałe a jedzenie wyśmienite. Do tego jest to coraz bardziej popularny kierunek więc coraz tańszy. Byłam w zeszłym roku z alfa starem i nie płaciłam dużo. Myślę, że w tym roku będzie podobnie.
Pustkowo "Zem-Tourist"
Wiktor z Katowic

Opinia z 09 czerwca 2012 18:26
Super wczasy w Pustkowie. extra wyżywienie i dobre zakwaterowanie. pozdrawiamy rezydentke i biuro dobrze znani wczasowicze
Łeba Z. Szkoła
Jolanta z Żywca

Opinia z 30 maja 2012 20:24
Dziękujemy za Zieloną Szkołę w Łebie.Było super.Matka zadowolonej córki.
Mrzeżyno "Alga Activ"
Rodzice Ani z Siemianowic

Opinia z 13 maja 2012 12:19
Dziekujemy za super zorganizowaną Zieloną Szkołę dla naszej córki w Alga Activ w Mrzeżynie, pozdrowienia
Korbielów "Pilsko"
Zbigniew i Ewa

Opinia z 22 kwietnia 2012 17:55
Super wypoczynek wielkanocny w OW Pilsko Korbielów polecamy
Szczyrk "Panorama"
Lidia

Opinia z 11 kwietnia 2012 13:23
Gorąco polecam swiateczny wypoczynek w Panoramie Szczyrk!!!!
TURCIANSKIE TEPLICE
Wanda z Katowic

Opinia z 25 marca 2012 19:51
Rewelacyjny kompleks SPA,super wyżywienie,miła obsługa,polecam wszystkim którzy uwielbiają wody termalne.

Uczestniczka

Opinia z 17 marca 2012 19:15
Wycieczka z Okazji Dnia Kobiet zorganizowana super,kolacja uroczysta przepieknie przygotowana przez personel Ośrodka,przemła obsługa,Pan Jurek przewodnik z Biura BBJ SPORT miał anielską cirpliwość do uczestników wycieczki, co za niektórych wielki wstyd,Panu Jurkowi życzę lepszej grupy,ogólnie wycieczka dobrze zorganizowana za co dziekuje i polecam za rok,
Ustroń "Muflon"
Krystyna z Rudy Śl.

Opinia z 04 stycznia 2012 20:44
Dziękujemy za wczasy Bożego Narodzenia i Sylwestra w Muflonie,dobrego roku turystycznego dla pracownikow ośrodka i biura wczasowicze z Rudy Śl.
"Halny" Zakopane
Czesława z Gliwic

Opinia z 31 grudnia 2011 18:08
Udane Święta Bożego Narodzenia w OW Halny w ZAkopanem.pozdrawiamy biuro i życzymy Dosiego Roku